М3ган

Добавено от на 06 януари 2023

М3ГАН

ПРИЯТЕЛСТВОТО ЕВОЛЮИРА С М3ГАН
ОТ 6 ЯНУАРИ В КИНАТА

Тя е повече от играчка. Тя е част от семейството

Този януари две от най-големите имена на модерния хорър – Джеймс Уан (Убийствен пъзел, Заклинанието, Злокобен) и Джейсън Блум (Хелоуин, Невидимия, Черният телефон) се събират за първи път извън изключително успешната поредицата Коварен капан, за да ни представят новото лице на ужаса – М3ГАН.

Чудо на изкуствения интелект, М3ГАН е реалистична кукла, програмирана да бъде най-добър приятел и съюзник на детето. Създадена като прототип за компания за играчки от брилянтния специалист по роботика Джема (Алисън Уилямс), М3ГАН може да слуша, да гледа и да се учи, докато стане партньор в игрите, модел за подражание и закрилник на детето, с което е свързана. Когато внезапно се оказва настойник на осиротялата си 8-годишна племенница Кади (Вайълет МакГроу), Джема се чувства ужасно несигурна и неподготвена да бъде родител. Под сериозно напрежение в работата, Джема решава да събере М3ГАН с Кади, в опит да разреши и двата си проблема – решение, което ще има невъобразими последици.

Първият трейлър на М3ГАН разкрива част от драматичната история, в която човешкият гений и добрите намерения се израждат в истински кошмар. Но, освен че ще предложи редица страховити моменти, филмът засяга и изключително актуални теми. Все повече хора се обръщат към технологията, която става посредник, дори и заместител на така важната връзка между нас като социални същества, имащи нужда от семейство, разбиране и опора. Но какво се случва, когато технологията ни изневери? М3ГАН ще ни разкрие отговора, като ни уплаши, но и развълнува, този януари само в кината.

Режисьор на филма е Джерард Джонстън (Housebound), а сценарият е дело на Акила Купър (Злокобен, Монахинята 2), по идея на Джеймс Уан (Убиствен пъзел, Заклинанието), който е продуцент, наравно с Джейсън Блум (Хелоуин, Невидимия, Черният телефон). В ролите са Алисън Уилямс, Вайълет МакГроу, Рони Чиънг, Брайън Джордан Алварс, Джен Ван Епс, Лори Дънджий, Стефани Гарно-Монтен.

Ставаме най-добри приятели с М3ГАН на 13 януари.

Премиера в България: 06.01.2023
Световна премиера: 06.01.2023
Жанр: Ужаси, Фантастика, Трилър
САЩ / 2023 / 0 минути
Сценарист: Акела Купър, Джеймс Уан
Режисьор: Джерард Джонстоун
В ролите: Рони Чиенг, Вайълет МакГроу, Алисън Уилямс, Брайън Джордан Алварс, Джен Ван Епс, Лори Дънджий, Стефани Гарно-Монтен
Продуцент: Джейсън Блум, Джеймс Уан