Аватар: Природата на водата 3D

Добавено от на 12 октомври 2022

Аватар: Природата на водата 3D
Повече от десет години след събитията в Аватар Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца.

Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена.

Неприятностите обаче ги следват по петите – Аватар: Природата на водата е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.

***
Повече от десет години след събитията в Аватар Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца. Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена. Неприятностите обаче ги следват по петите – Аватар: Природата на водата е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно. Ставаме част от историята с Аватар: Природата на водата от 16 декември само в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

Премиера в България: 16.12.2022
Световна премиера: 16.12.2022
Жанр: Фантастика
САЩ / 2022 / 0 минути
Звук: Субтитрирана версия, Озвучен на български език, IMAX 3D, 3D
Сценарист: Джош Фридман, Джеймс Камерън
Режисьор: Джеймс Камерън
В ролите: Мишел Йео, Дейвид Тюлис, Еди Фалко, Вин Дизел, Стивън Ланг, Кейт Уинслет, Джовани Рибизи, Уна Чаплин, Сигорни Уивър, Зоуи Салдана, Сам Уортингтън
Продуцент: Джош Маклаглън, Джеймс Камерън, Колин Уилсън, Джон Ландау